1110 – Asukkaiden ääni valtuustoon

17.5.2021

Tästä se alkaa, varsinainen kampanjavaihe kuntavaalissa. Ehdokasnumeroni on 1 110.

Ilo kampanjoida Asukkaiden Helsinki -yhteislistan mainiossa 26 ehdokkaan joukossa. Ja kun vielä minut ehdolle asettaneessa valitsijayhdistyksessä ovat mukana yrittäjä Ayman Al Amir Rastilasta, näyttelijä ja entinen kaupunginvaltuutettu Kristiina Halkola Oulunkylästä, asukastaloaktiivi Eero ”Kale” Kaivola Maunulasta, Vailla vakinaista asuntoa ry:n hallituksen jäsen Kirsti Kangas Niemenmäestä, pappi ja sairaus- ja tapaturmainvalidien aktiivi Raisa Lehtomäki Kalliosta, reggaeartisti Maria Malmström Lauttasaaresta, varhaiskasvatuksen JHL:n ex-pääluottamusmies Eila Pelttari Malmilta, Keskuspuistoryhmän aktiivi Susanna Pitkänen Maunulasta, lähihoitaja Arja Putkonen Itäkeskuksesta, kirjailija ja teatteriohjaaja Raija-Sinikka Rantala Kalliosta, Hekan  asukasaktiivi Eero Rasijärvi Herttoniemestä, sosiaalipolitiikan emeritusprofessori JP Roos Käpylästä, tuottaja, Mika Rönkkö Kumpulasta, näyttelijä Erkki Saarela Haagasta, ammattiliiton edunvalvonta-asiantuntija Maija Wilskman Toukolasta ja lääketieteen ja kirurgian tohtori Heikki Vuorinen Kannelmäestä.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja, osallistua, jakaa vaaliaineistoja, antaa vinkkejä vaalityöhön tai muuten tukea. Asukkaiden Helsinki -listan vaalikeskusteluista verkossa, retkistä uhanalaisille viheralueille ja kulttuuriympäristöihin sekä Beachflag-kiertueesta lähiöissä koronarajoitusten puitteissa saat lisätietoa yhteislistan nettisivuilta.

Myös taloudellinen tuki on tervetullutta: Tukitili FI20 5721 4620 0639 65 SKP:n Maunula-Pakilan osasto, viestiin merkintä vaalituki.

© 2024 Yrjö Hakanen
webDesign: Mekanismi »