Asukkaiden ääni valtuustoon -lehti ilmestynyt

10.4.2021

 

Lapinlahti, Pirkkola, Kallahti, Riistavuori, Kumpula, Stansvik, Eteläsatama, Elielinaukio… Kenelle ja kenen ehdoilla Helsinkiä rakennetaan? Helsinki teki viime vuonna ylijäämää 500 miljoonaa euroa – onko voittojen kasaaminen tärkeämpää kuin asukkaiden hyvinvointi? Työttömyys kasvaa rajusti, missä ovat työllisyystoimet? Lähiterveysasemat uhattuna. Koskela ja Vallila – miten irti kiusaamisesta? Stoppi palvelujen yhtiöittämiselle. Ulos kulttuurin sulkutilasta. Pormestarimalli vahvistaa elitististä valtaa. Asukkaiden Helsinki -yhteislista haluaa uuden suunnan Helsingille.

Muun muassa näistä asioista kerrotaan Asukkaiden ääni valtuustoon -lehdessä, joka on nyt luettavissa tältä sivustolta. Lehdessä kerrotaan myös muista Asukkaiden Helsinki -yhteislistan ehdokkaista ja yhteislista julkaisee toukokuun puolivälissä oman lehden.

Asukkaiden ääni valtuustoon -lehden on julkaissut tukiryhmäni, jossa ovat mukana mm. yrittäjä Ayman Al Amir Rastilasta, näyttelijä Kristiina Halkola Oulunkylästä, asukastaloaktiivi Eero ”Kale” Kaivola Maunulasta, Vailla vakinaista asuntoa ry:n hallituksen jäsen Kirsti Kangas Niemenmäestä, pappi ja sairaus- ja tapahturmainvalidien aktiivi Raisa Lehtomäki Kalliosta, reggaeartisti Maria Malmström Lauttasaaresta, varhaiskasvatuksen JHL:n ex-pääluottamismies Eila Pelttari Malmilta, Keskuspuistoryhmän aktiivi Susanna Pitkänen Maunulasta, lähihoitaja Arja Putkonen Itäkeskuksesta, kirjailija ja teatteriohjaaja Raija-Sinikka Rantala Kalliosta, Hekan asukasaktiivi Eero Rasijärvi Herttoniemestä, sosiaalipolitiikan emeritusprofessori JP Roos Käpylästä, tuottaja Mika Rönkkö Kumpulasta, näyttelijä Erkki Saarela Haagasta, ammattiliiton edunvalvonta-asiantuntija Maija Wilskman Stansvikin kyläyhdistyksestä ja lääketieteen ja kirurgian tohtori Heikki Vuorinen Kannelmäestä.

Kiitos kaikille lehden tekemiseen osallistuneille, sen julkaisemista tukeneille ja lehden jakajille!

Asukkaiden ääni valtuustoon -lehti on ilmestynyt myös painettuna ja lehteä jaetaan vapaaehtoisvoimin eri puolille kaupunkia.

Tule mukaan toimintaan lähiluonnon, lähipalvelujen, lähidemokratian ja tasa-arvon puolesta. Ota yhteyttä, viedään yhdessä asukkaiden ääni valtuustoon.
www.asukkaidenhelsinki.fi
www.yrjohakanen.fi

www.facebook.com/hakanenyrjo
Twitter @YrjoHakanen
Instagram @yrjohakanen

© 2024 Yrjö Hakanen
webDesign: Mekanismi »