Ehdolla kaupunginvaltuustoon numerolla 1006

24.3.2017

Helsingin kaupunki teki viime vuonna voittoa 465 miljoonaa euroa. Kaupungin omistamat yhtiöt mukaan lukien voittoa kertyi 598 miljoonaa. Silti kaikki muut puolueet kokoomuksesta Vasemmistoliittoon päättivät leikata palvelujen määrärahoja kolmella prosentilla. Kaupungin voitoista on ohjattava lisää rahaa palveluihin, työllisyyteen, asumiseen ja ympäristöinvestointeihin.

Helsingillä on varaa ja velvollisuus pitää huolta jokaisen ja kaikkien täällä asuvien hyvinvoinnista. On päästävä eroon leipäjonoista, asunnottomuudesta, työttömyydestä ja rasismista.

Keskuspuisto, Vartiosaari ja muut arvokkaat viher- ja virkistysalueet on pelastettava. Kaupunginvaltuuston enemmistön hyväksymässä ylimitoitetussa yleiskaavassa viheralueille esitettyä rakentamista voidaan vähentää ilman, että se on pois asuntotuotannosta.

Pieneen piiriin valtaa keskittävä pormestarimalli on korvattava asukasdemokratialla. Kaupungin hallinnon pitää perustua asukkaiden osallistumiseen ja lähidemokratiaan.

Olen ehdolla kaupunginvaltuustoon numerolla 1006.

Jos haluat osallistua kampanjaani, kysyä, ehdottaa tai tukea – ota yhteyttä: Tai tule tapaamaan vaaliteltalla, vaaliautokiertueella ja keskustelutilaisuuksissa. 

 

© 2024 Yrjö Hakanen
webDesign: Mekanismi »